...jag är!
Hade tänkt blogga lite men orkar bara inte vara kreativ som jag vill. Har lite uppslag jag vill dela med er men får vänta tills jag känner mig piggare. Får nog gå ifrån tv och Moraeus nu och prata lite med kudden istället. Det har varit en händelserik helg och det tar på krafterna att vara utställare även om det är skoj.
Har dessutom haft ett oväntat möte och fått en oväntad fråga så det händer lite skojiga saker i livet ibland :-)

Ljus och kärlek! <3
kan du läsa mer om på www.attraktionslagen.info Gör gärna det! Inget flum utan saklig information.
har jag varit på golvvårdskurs på jobbet.
Det var trevlig och så men.....
På vägen hem bokade jag en massagetid och stannade i skogen för att i lugn och ro använda mig av attraktionslagen en stund.
Alldeles nyss stannade jag på Österbergs konditori och köpte lite gott bröd och gott till fikat. Satte också upp en lapp om helgens skördefest. Då ska jag stå utanför condis med mina kläder och hoppas det kommer massor med människor och provar och tittar och blir sugen på att köpa.
 
Ljus och kärlek
<3<3<3<3<3<3
Det blev en riktig sjukstuga här idag.
Jag är verkligen inte pigg av min förkylning så jag är nästan glad att barnen inte är riktigt friska ;-) Lättare att stanna hemma då. Jag har inte haft feber men snorar och hostar och känner mig ruggig då och då.
Feber har däremot barnen. Men i övrigt verkar deras förkylningar satt sig i magen på dom. Mindre fräscht.
Men snuva och hosta är det inte så farligt med än. Jag är hemma med dom mån-ons så får vi se sen.
 
Nu ska jag jobba med mina kommande klädvisningar och göra lite annat skoj!
 
Jag är så dåligt på att lägga in bilder i min blogg. Vet inte om det är trist att inte göra det men jag tycker det är så svårt och tidsödande. Eller så har jag missuppfattat hur lätt det kan vara. Saknar en app i min telefon som motsvarar blogg.se, det skulle verkligen underlätt för att lägga in bilder och snabbinlägg.
 
Om jag inte hör av mig här innan dess så kommer jag att finnas utanför Österbergs konditori med mina kläder och husvagn nästa helg. Hela lördagen och söndagen. Kanske ses vi då!
 
 
Ljus och kärlek. <3
 
...om sonen gått och blivit sjuk. Han har väl fått ta över min förkylning! Den har jag dragits med i några dagar men sluppit feber även om jag känt mig ruggig då och då.
Han är vissen just nu och hade rätt så hög feber. Men hoppas den släpper lite tills imorgon så han "bara" blir snorig!

Mamma fyller år idag så vi har varit och firat henne en sväng. God mat och gott fika som alltid! <3

Nä, dags att försöka få barnen i säng snart.


Ljus och kärlek!
"Har du tänkt på att de religiösa behöver andligheten, men att de andliga inte behöver religionen?"
 
Det citatet har jag hämtat från en krönika i tidningen Nära. Jag tycker att det säger rätt så mycket. Det är lite så det har kommit att bli för mig. Men för mig är det inte svart eller vitt, andligt eller religiöst. Det hör ihop.
Jag har bara blivit mer säker på att det faktiskt finns en högre makt, en makt som påverkar oss. Men den styr oss inte. Vi kan med hjälp av den makten (som jag väljer att fortfarande kalla Gud) få all hjälp vi behöver och lite till.
Jesus var inte dum alls, han visste var han kom ifrån och vad han kunde göra. Det fina är att VI, du och jag är PRECIS som Jesus! Vi kan också hela varandra och göra underverk. Det är det som är andlighet!
Som det står i krönikan: Omtanke, respekt och kärlek är andlighet!
De skrivna orden betyder ingenting. Det är när vi visar omtanke, respekt och kärlek som det räknas.
 
"Vi är alla andliga varelser oavsett vad vi gör. Vi är en del av gudomligheten oavsett om vi kallar oss troende eller ateister."
 
Jag trodde att detta skulle bli ett superlångt inlägg men jag tror jag nöjer mig här och låter dig smälta det jag skrivit.
 
 
 
Ljus och kärlek! <3
så föddes hon då!
Min systerdotter! En liten tjej på 3520gr och 51cm såg dagens ljus i morse kl 5.05.
Jag är spänd av förväntan inför mötet med denna lilla varelse. Dessutom är jag en aningens avundsjuk.
Bubblan som man befinner sig i som nybliven mamma är underbar. Att dessutom få tillbringa den på BB
där man blir uppassade, får mat och har trevliga barnmorskor runt omkring en som tar hand om en om man vill, det är underbart tycker jag. Det är den bästa avkoppling jag haft på flera år när jag låg på BB med nyfödd Amanda. Inga krav hemifrån att man ska fixa mat eller städa eller göra något annat hemmavid. Den pressen har jag alltid annars och det frestar på ska du veta.
Pressen kommer mest från mig själv och att jag curlat min man alldeles för mycket så han är bortskämd med att jag fixar. Håller på att försöka fixa till det, avvänja honom. Det är inte lätt, jag är en servicemänniska ut i fingerspetsarna och det speglar av sig i hela mitt liv.
Ja, så det var därför jag trivdes otrligt bra med att bli omhändertagen på förlossning och BB, och nu är jag avis på söstra mi som får vara i den bubblan.
Men jag tänker inte skaffa fler barn bara för det inte. Nä, nu är jag nöjd som det är!
 
Ljus och kärlek <3<3<3
...just nu.
Jag är på väg att bli moster! Det kan dröja ett par dagar än men vattnet har gått och hon har haft lite värkar. Dessvärre har de avtagit och nu är hon hemma igen. Hoppas de kan sova lite! Uja, det är svårt att tänka på annat. Vill vara där och "hjälpa till" samtidigt som det är rätt skönt att slippa vara den som föder själv. Där har jag gjort mitt känner jag.

Skickar syster och sambo en massa..

..Ljus och kärlek!
<3<3<3<3
Har nu i ett antal dagar gått och tänkt på att mina tankar har ändrats. Det är inte särskilt omvälvande sådär, men det är skillnad helt klart! Jag skulle kunna skriva anledningen till att våra tankar ändras och lite om vad det är som händer med oss, men jag hoppar över det.
Det viktigar är ATT det händer. Om jag tänker på hur jag såg på saker och ting för bara ett år sen så har det ändrat sig. Jag kommer fortfarande ihåg otrevliga och trevliga saker som hänt mig, men de har upphört att ha lika stor betydelse i mitt liv som förut. Mitt fokus har flyttats till nuet och kärlekstänket.
Mmm minsann, det låter lite djupt och det är väl kanske. Men jag tror och hoppas att du också blivit djupare det senaste året. Jag har alltid haft ett stort djup och det har många gånger varit extremt jobbigt. Men jag bara inte kan vara sådär superglättig och ytlig alltför långa stunder. Däremot är det skönt att vara det ibland.
Men jag skulle inte vilja vara det alltid om sanningen ska fram. Livet är trevligt när man funderar över vem man är och vad som har egentlig betydelse.
 
Näpp, kanske nog med djup på en måndagkväll!
 
 
Ljus och kärlek
<3<3<3<3<3<3
 
Nu har jag haft öppet hus med klädförsäljning hela helgen. Synd å säga att det varit kö utanför dörren men det har ändå kommit ett antal shoppingglada damer. Det är för lite kunder under 40 år och ni som är yngre behöver inte vara rädd för kläderna. Dom passar er i allra högsta grad. Det finns något för alla åldrar, verkligen!!
 
I övrigt har jag idag så otroligt ont i vänster vad och baksida lår på ett konstigt sätt. Vet inte alls vad det är. Eller jo jag misstänker att det är min nerv som sitter i kläm på den sidan som spökar. Jag har masserat på en punkt på vaden och det har nog lossnat något. Vet inte om det är bra eller dåligt. Hoppas bra, men just nu har jag faktiskt riktigt svårt att gå ordentligt.
 
Jag väntar och väntar på att bli moster också. Bäst före datum är inte förrän imorgon måndag. Men av någon anledning börjar man ju vänta innan. Det är ett sånt där ljus i tillvaron och något spännande som ska hända och därför längtar man ju lite extra mycket. Men av egen erfarenhet så vet jag att man kan få vänta läääänge!! Det är inte skoj men dessvärre inget att råda över. De kommer när de ska i alla fall.
 
Ljus och kärlek <3
 
Lever du det liv du vill leva? Är du bitter för att du har det som du har det?
Känner du någonsin efter längst in i ditt hjärta vem du är och vart du är på väg. Eller lyssnar du bara på omgivningen och agerar så som du tror att den vill att du ska agera?
LEVER DU DIN DRÖM?!
Det låter klyschigt det här med att följa sitt hjärta det vet jag. Men jag har upptäckt mer och mer att det är så det måste vara. Du blir inte lycklig och harmoniskt om du inte följer ditt hjärta! Vill du inte ha det där jobbet du har så gör något åt det! Gnäll inte. Vill du inte leva i det äktenskapet du gör, så bryt dig loss! Etc etc.
Hur lyssnar man då till sitt hjärta? Jaa, jag är väl kanske ingen expert. Men jag har kommit underfund med att jag absolut inte lyssnat till mitt alltid och istället följt omgivningens "råd". Det har tagit mig dit jag är idag men jag kan inte låta bli att fundera över om jag ändå inte haft den karriär jag nu är på väg mot lite tidigare om jag lyssnat bara till mig själv och mitt hjärta!
Då undrar du genast: vad är hon på väg mot för karriär, nu blev jag nyfiken! Men nej, jag vet ännu inte. Känner bara i varenda fiber och cell av min kropp att något nytt är på gång. Något jag vill och kommer trivas med! Jag har ett vagt mål men är inte helt säker på hur jag ska ta mig dit. Men steg för steg ska jag dit, så är det bara.
Är du bitter på livet för att du råkat ut för saker som gör att livet inte blir som du tänkt dig eller att du nu måste byta inriktning både yrkesmässig och levnadsmässigt? Var inte det! Det är förbaskat lätt av mig att säga det, men du måste hitta tilliten. Tilliten till livet och att det var så här det skulle bli. Det finns en mening med ALLT! Vi skapar dessutom vår egen verklighet genom tankar och ageranden. Så får vi livsläxor utmed livets väg för att vi ska utvecklas och kliva uppåt på erfarenhetsstegen. Du får aldrig se en motgång som ett nederlag. Se det för det det verkligen är, en MÖJLIGHET!! En enorm möjlighet att nu börja följa ditt hjärta och leva efter vad det har att säga.
Stanna upp, lyssna och känn efter.
Jag har kommit till insikt med att det där som bara känns riktigt riktigt rätt utan att du kan förklara varför, det är hjärtats röst! Att börja lyssna till den rösten så ofta du bara kan, helst alltid, kommer att förenkla ditt liv.
Du kanske inte var tänkt att göra de uppgifter i livet som du trodde och universum var tvungen att med våld eller olycka tvinga dig till att ändra inriktning för att göra det du ska och vill.
Var aldrig arg och irriterad på omvärlden utan försök se på den med kärlek. Det är jättesvårt, det vet jag. Men det blir faktiskt inte alls lättare av att hata och prata bakom ryggen m.m m.m
En kollega till mig konstaterade idag att: "Vi behöver ju egentligen inga chefer. Vi kan alla olika saker och vi är här på samma arbetsplats för att skapa en helhet. Vi kan ju bara fråga varandra om hjälp. Det inte du kan kanske jag kan."
Jag finner inga ord för hur glad jag blir när jag hör en människa säga så. Då har hon verkligen kommit en bit på väg och börjar vakna upp!
 
Jag skulle kunna skriva mycket mycket mer och jag kommer troligen göra det. Men nu har du fått något att smälta och begrunda ett tag. Och lova mig att du inte bara fnyser åt alltsammans och tänker att jag är koko i huvudet som skriver så här. Koko kanske jag är men inte när det gäller det här. Jag vill bara få dig att vakna upp och inte bara trampa på i slentrian och må dåligt. Du äger ditt liv och ENDAST DU kan göra något åt det!
 
 
Ljus och kärlek <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu står en ny vecka för dörren igen. Ingen idé med ångest eftersom det snart är fredag igen. Och vem vet vad veckan har att erbjuda.
Jag håller på och filar på en ansökan igen. Den här gången för att jag verkligen vill bli anställd av systembolaget. Det är en av alla de saker i livet som lockar mig. Jag har ett stort intresse i mat och dryck och att kombinera dessa. Det märks nog inte så mkt i mitt dagliga liv men det är för att det inte tillåter så mycket utsvävningar nu för tiden. Men intresset finns, tro mig. När mat och dryck gifter sig i munnen så får du en smakupplevelse som inte är av ondo alls. Det är underbart att dricka rätt dryck till maten. Och tro mig, det är inte en enda gång jag har hört att coca-cola varit rätt dryck, eller inte någon annan sötdricka heller för den delen. Vatten hör inte heller till det som ger en fantastisk smakupplevelse. Nej, det där är något helt annat. Vi får ta det en annan gång. Nu är jag för trött.
 
Annars i veckan händer öppet hus med mina kläder imorgon måndag igen. Dessutom ska kläderna på utflykt till en arbetsplats med shoppingsugna damer.
På tisdag är det massage för mig och det behövs verkligen. ONT i rygg och nacke och jaa, lite överallt just nu.
Nästa helg blir det kalas, skördefest i hajstorp och öppet hus, öppet hus, öppet hus.
 
Dessutom mina kära vänner så blir jag ju moster precis vilken dag som helst känns det som. Ja, det är ju inte beräknat datum riktigt än men det närmar sig med stormsteg och det lilla knytet kan titta ut när som helst. Wow, det ska bli så skoj och häftigt. Jag längtar och är samtidigt lite nervös förstås.
Om hen bestämmer sig för att sätta igång det hela när pappan är på jobbet har jag dessutom lovat att ta söstra mi till förlossningen och vänta tills han kommer. Jobbar man i en kommun en bit bort så tar det en stund att ta sig hem.
 
Jag har också bokat en biljett till hälsomässan i Stockholm den 10 november. Är nu lite nervös att jag verkligen ska få åka själv för det vill jag egentligen inte. Har tänkt mig få med en god vän men har ännu inte fått 100% napp. Näpp, nu är det dags att soooova!!! Har ont i ögonen av trötthet.
 
Ljus och kärlek
<3<3<3<3<3<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Veckorna springer iväg fantastiskt fort och många gånger har jag tänkt att: vad sjutton ojar vi oss för på söndag kväll eller måndag morgon!? Tiden går så fort ändå så det är ju synd att vi inte njuter av varje dag och varje ögonblick. Lever i nuet helt enkelt! Så, vad säger du, dags att börja leva här och nu från och med idag va?!
Häng med mig på det så tror jag att vi alla kommer att njuta mer av livet.
 
Det är så mycket jag vill skriva om egentligen. Jag har fått en ny Nära-tidning som sagt och även om jag inte läst allt så vill jag berätta om det jag läst lite av. Men jag väntar med att inspirera er tills jag gått igenom reportagen ordentligt. Jag kan säga så mkt som att jag läst om currylinjer vilket jag förut inte visste så mkt om. Men nu vet jag mer och är enormt fascinerad. Jag gjorde mig till och med ett par instrument för att kunna leta upp linjerna själv. Jag har gått fram och tillbaka i huset och börjar förstå varför jag inte trivs på vissa ställen. Det värsta av allt är att jag verkar ha det lite körigt i/genom/bredvid min säng. Hmmm...inte bra det där!
 
Idag har jag blinda fläckar i ögonen lite då och då. Det har jag ofta men idag är det värre än vanligt. Sen hade jag en enorm huvudvärk bakom ögonen förut också, innan jag tog en tablett för att bli bättre. Det är rätt obehagligt med dom där fläckarna kan jag tala om. Stressögon kallar jag det!
 
Skulle vilja skriva om jobbet, konstiga svenskar, tidsfascister, ikea, friskvårdens dag, jobbfunderingar, klädförsäljning m.m. Men jag hoppar över det just nu och går och ger mina gnälliga barn lite fredagsgodis istället. Sen ska jag göra en kräftstjärtspaj till kvällsmat!
Lev väl!
 
 
Ljus och kärlek <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
....att om du vill lämna en kommentar i kommentarsfältet så är det bara jag som kan läsa den.
Kan ju vara bra att veta för dig som vill kommentera någon men inte vill att alla ska kunna läsa det.
 
 
<3
 
...nu snurrar det sådär i skallen igen! Så fort beslut skall fattas och massa saker ordnas upp så snurrar det i hjärnan och jag kan inte fatta beslut! Men....skriver jag här precis vad det handlar om så kommer du antagligen inte fatta något om du inte lidit av detta själv någon gång. Så, jag är tyst :-)
Nu har jag strax öppet hus med klädvisning i alla fall. Hoppas det kommer många!

ljus och kärlek <3
Nu måste jag bara göra ett nytt inlägg igen!
Tidningen Nära har kommit idag (www.tidningennara.se)
Det är en HELT FANTASTISK tidning! Den enda som är värd att läsa, ett riktigt må-bra-piller.
Jag har ännu inte hunnit läsa men bläddrar i den som hastigast nu och där står bland annat om tankens kraft - attraktionslagen. Den riktigt rättvisa lagen som fungerar likadant för alla över hela jorden.
Vi måste bli mycket bättre på att använda den! Då kommer vi automatiskt må bättre och leva i harmoni på ett annat sätt än idag.

Jag citerar lite från tidningen (s.33)
"Webbshoppa ditt liv - Säg JA till det du vill ha och lägg ingen energi på det du inte vill ha. Se universum som din personliga webbshopp. Säg ja tack till så mycket du orkar och vill. Oavsett vad du ser som du tycker om så säg ja tack. Det kan vara en snygg bil, trevlig kollega eller fint hus!"

Skriv ner vad du vill ha och skriv listan på ett sätt som om du redan hade det du önskar dig. Svårt jag vet!!!! Men vi måste försöka lära oss detta. Det är en rikedom som är fantastisk! Jag tycker det är superlyxigt att vi kan göra detta. Det är nästan för bra för att vara sant!!
Men trots att jag inte har någon jätteerfarenhet av attraktionslagen så kan jag lova att den funkar.
Första gången jag kom i kontakt med den så läste jag boken ALKEMISTEN av Paulo Coelho. Läs den gärna!!


Ljus och kärlek <3
Jag har en graf som visar antal besökare och sidvisningar står det. Det här med sidvisningar har jag knappt förstått hur det funkar. Men det är säkert bra :-)
Antal besökare ja, ni är inte så många som återkommer regelbundet, men ni är hjärtligt välkomna. Nyfiken som jag är så vill man ju veta precis vilka ni är. Men jag har mina aningar om åtminstone ett par av er. Du som läser behöver absolut inte ge dig tillkänna men jag ville bara uttrycka min nyfikenhet och tacksamhet att ni läser.

Ljus och kärlek <3
Läser symptomen av begreppet utmattningssyndrom och konstaterar att de stämmer in alltför väl på mig.
Orka!!!
Det jobbigaste är att det inte märks utåt men jag mår inte särskilt bra får jag ju erkänna.
Livet är påfrestande och jag borde inte känna så för det verkar inte så farligt för dig som ser mig utifrån.
Men det är mycket som snurrar i det här huvudet och att vara småbarnsmamma är mer påfrestande än vad man kan tro. Dessutom tycker jag nog det är jobbigare än många andra för det är bara sån jag är.
Minsta lilla grej gör att jag helt tappar kontrollen över mitt temperament och gråter hejdlöst om jag har möjlighet.
Får se vad jag gör åt det!
 
Ljus och kärlek <3
 
har jag fått min nya dator installerad. TACK Luka!! Du är bäst!
 
Hinner inte skriva så mycket för lillan vägrar somna och jag vill sova och alla ska vi upp tidigt imorgon.
Hoppas foten hänger med i städsvängarna imorgon bara. Den är ju stukad (vet inte om jag skrivit det här.)
sen i onsdags och känns konstig och är lite svullen och blå. Det är andra gången på 8 månader jag stukar samma fot rätt så rejält.
Inte bra! Tror den kräver mycket healing. Min mamma hörde om en tjej på "ring så spelar vi" som hade healat sin stukade fot så den blev bra rätt fort. Det där med healing det är bra skit det :-)
Helt fantastiskt alltså!
 
Imorgon har jag mitt första öppna hus med klädvisning och försäljning. Ska bli kul! Hoppas det kommer någon i alla fall :-)
 
 
Ha det bäst!
 
Ljus och kärlek <3