Ikväll har jag varit på restaurangbesök med en god vän!
Det är skönt med lite husmorssemester emellanåt. Om så bara för ett par timmar.
Vi har pratat kärlek, andlighet, andar, jobb, automatskrift,pms,healing,  män, vänner, barn, studsmattor, facebook, blogg, twitter m.m. m.m. Det är det fina med riktiga vänner. Man kan prata om allt!!
 
Restaurangen var en italiensk restaurang i stan som ingen av oss varit på förut. Jag åt kalvytterfilé och väninnan åt lammracks. Vi är mycket nöjda med maten, mätta och belåtna. Nu sitter jag här och unnar mig en whisky. Gott!
 
Det ska va gött å leva, annars kan det kvetta!
 
<3
 
 
 
Jag måste bara berätta lite om vår semester i Falkenberg.
Vi hade inget speciellt mål med resan mer än att uppleva havet! Jag längtade till havet!
Så visar det sig att vi prickade in precis rätt dagar också. Sååå vackert väder vi hade och jag badade till och med i havet! Det mina kära läsare är oerhört stort. Jag är en riktig badkruka nämligen.
Badkrukor är däremot inte mina barn. Två hela dagar spenderade vi på stranden och Johannes vägrade gå upp. Han glömde både att äta och dricka och tur att han hade uv-dräkt för han blev röd ändå de korta stunder han var barhudad. Och röd hud gör ont!
Amanda verkade inte lika känslig i huden men bada vill hon göra hela tiden!
Tredje dagen behövde vi vila våra solbadade hudar ett tag så vi gav oss iväg till det stora gula varuhuset några mil bort. Där fanns det mycket grejer som vanligt och det blev mycket dyrare än jag tänkt från början. Också som vanligt!
 
Vi började dock veckan med att besöka en före detta kollega till mig. Han bor numer i Falkenberg med sin familj. Vi blev bjudna på gott fika och barnen lekte och hade skoj. Tack för fika och gästfrihet Johannes och Åsa!!
 
Med på resan var våra vänner Irene och Stefan samt deras son Sven. Vi umgicks inte hela tiden men hade det väldigt trevligt tillsammans på stranden och i förtältet på kvällarna. De härdade ut lite längre än vi däremot så de åker hem först idag.
 
Lev väl och ta hand om varandra!! <3
 
 
Jag känner mig fortfarande så ny på det här. Vill kunna infoga bilder lätt, men det är inte gjort på en kafferast att föra över bilder till datorn. Det verkar så lätt för en del men inte för mig. Och då beror det inte på att jag inte är teknisk, för det är jag. Jag får träna ännu mer.
 
Nu är räkningarna betalda och jag hinner blogga lite. Tänker på stackars Amanda bara som inte verkar pigg alls. Hon får feber verkar det som. Det vill inte jag. Ska försöka heala henne och tänka henne frisk. Det går och jag tränar på det. 
 
Efter några dagar av campingliv känner jag mig i behov av nyttigare mat, rening inifrån och mer träning. Så nu är det dags att röra på fläsket igen. 
 
Från det ena till det andra så är det nu 4 månader sedan min farmor gick borta! Men var tog de månaderna vägenk?! De gick väldigt fort. Snart 3 månader sen farfar gick bort då. Som jag saknar dom!
...skrivit ett långt inlägg men något gick fel!
Suck, orkar inte skriva om!!!
Hörs snart igen!!
 
 
<3
Så klart är jag stressad som vanligt! Nu när semestertrippen närmar sig sitt slut. Det känns så fel att lämna havet!
Vill vara där hela tiden men det kan man ju inte. Idag har vi inte badat alls utan varit på det stora gula varuhuset en bit bort! :-) Blev för dyrt som vanligt!
Men vi ska dit imorgon igen, på vägen hem.
Nu är jag däremot fast besluten att åka på en kvällsutflykt och se lite hav och känna tångdoft. Gubben är halvintresserad men hoppas han följer med. Blir så jobbigt att rädda barnen om de får för sig att hoppa i vattnet. Men vi ska inviga Amandas nya flytväst och storebror har redan en.
Vi har haft det toppen och jag fattar inte hur man kan ha sån flax. Det bästa vädret kom när vi åkte bort. Vi har haft två fantastiska dagar vid havet och barnen vill aldrig sluta bada. Vi har fått tvinga oss att åka hem till slut för annars förbadar de sig. Riktigt jobbigt faktiskt för det kan ju vara skönt att vila på stranden emellanåt men det har de inte förstått än.
 
Nu måste jag dra!
 
Tjing!!
 
 
<3
...att läsa min blogg? Jag frågar er som är inne och läser den ibland. Har ett tema som jag verkligen gillar och som passar mig, men det verkar lite svårläst när jag tittar på det. Men det kanske inte DU tycker? Säg som det är, för jag får försöka hitta något annat passande utseende om detta är för svårt. Ha det bäst!
Nu är semesterresan nära. Husvagnen snart packad och jag helt slut. Precis som det ska vara :-p
Ikväll försöker jag hinna ikapp med lite datastuff. Skriva inlägg här, se färdigt på "Livet utan dig", kolla om vi vunnit på Harry Boy, kontakta företaget pealr n harmony (www.pearlnharmony.se) m.m.
 
Jag är bara såååå trött!! Försöker bli kvitt ett, vad jag antar är, ett virus som satt sig i halsen. Känner mig allmänt ruggig och trött och frusen. VILL INTE bli dålig nu när vi snart ska iväg.
Nää, jag är faktiskt lite för oinspirerad just nu för att skriva här. Vet inte varför men så är det bara.
Vi hörs!!
 
 
Följ mig på twitter också om du vill!!! www.twitter.com Mitt alias är mallinnea
 
 
 
Min dotter fick ett myggbett under ögat i förrgår. Det syntes till en början inget annat än just ett myggbett. När hon vaknade igår så var hela ögat igenmurat och hon var svullen över kinden. Det blev inte bättre under dagen utan närmast tvärtom. Ringde vårdcentralen för att få lite råd om vad vi ska göra. Hon verkade allmänt påverkad och irriterad, hängig och trött. Men inte så jag var orolig, kände bara empati med henne och ville hon skulle ha det bra.
Vi fick rådet att smörja med hydrokortisonkräm och det har jag gjort. Men eftersom jag är en hängiven aloe vera användare så har det blivit mest aloe vera concentrate som jag använt.
Inget av det har hjälpt synligt i alla fall. Fram på kvällen kom det lite var ur ögat. Inte mycket men om det började vara skulle vi ringa sjukvården. Så, jag ringde 1177 - sjukvårdsrådgivningen.
Hon sa att det inte var någon fara om hon inte fick feber. Men tyckte ändå att vårdcentralen skulle titta på det idag.
Idag när vi vaknade var det nästan ännu mer svullet fast det såg finare ut. Inte lika rött och lila runt om svullnaden. Nu är det fortfarande väääldigt svullet men kanske kanske något bättre än igår.
Ringde vårdcentralen i alla fall och vi ska dit 11.30. Fick i och för sig prata med en blåst undersköterska som sa att varet så klart inte kommer från myggbettet utan är en ögoninfektion. Jag sa emot henne med bestämdhet men det gillar dom ju inte, dom som är sjukvårdsutbildade. Även fast jag känner att jag vet bättre många gånger ;-)
Ja ja, vi ska ju dit och jag hoppas jag slipper träffa nämnda sköterska men tyvärr tror jag det är hon som ska kolla på ögat.
Försökte förut ladda upp en bild via min telefon och det gick men nu är den borta så ni får hålla tillgodo med bara texten just nu.
<3
 Bilden är tillbaka!
Jag har hittat ett jobb jag så gärna vill ha. Det passar mig bra på alla sätt. Åtminstone de flesta sätt. Nu skulle jag maila iväg ansökan och då strular min mail. Så typiskt! Men nu är cv:t klart i alla fall. Håller tummen och tänker positivt. Lockar på det och ber universum uppfylla min önskan så blir det mitt jobb om det är meningen att det ska bli det.
Jag är nog för trött för att skriva blogg vid den här tiden på dygnet. Känner mig seg i kolan.
Men ska försöka få ihop något lite i alla fall.
Idag har jag klippt vår gräsmatta för första gången på länge. Brukar låta mannan göra det eftersom han tycker det är en bra motion. Han har inte så lätt att motivera sig att motionera annars. Det har jag lättare för.
Det var skönt i alla fall. Kände mig vederkvickt efter dansen med gräsklipparen.
Gick där och filosoferade till motorljudet där i vår lilla trädgård. Det är healing att vara nära naturen och i naturen.
Jag kände det tydligt, bara av den lilla gräsklipparstunden.
Fick tidningen Nära på posten idag. (Svergies första populärpresstidning om andlighet)  Det är min nya bibel. Jag har absolut inte släppt min gamla tro helt. Men jag har förenat de båda livssynerna som svenska kyrkan gett mig under alla år med den nyandliga livssynen. Det känns fantastiskt men jag har lång väg kvar innan jag helt kommit till ro och fått tillit till livet och släppt mitt kontrollbehov. I dagens tidning står det just om healing. Detta fantastiska som vi alla kan utöva fast på lite olika sätt kanske.  DU kan också få healing på många olika sätt, eller vad sägs om:
 
- En hand som sprider värme
- En trädgård som smeker dina sinnen med väldoft och grönska
- Skapa en egen kraftplats
- Kärleksfulla tankar
- En hjälpsam handling
- Kristaller
 
Ja det är bara några få exempel.
 
Du som inte gått på healing av något slag. Prova gärna! Köp nyaste numret av nära så får du lära dig mer.
 
 
Det finns många sätt att komma i kontakt med andevärlden på. Ett är automatskrift. Något jag inte känt för tidigare men när jag läste om det i förra Nära-tidningen så blev jag lite sugen att prova. Mitt problem är att jag fortfarande är lite rädd. Rädd för att känna av andevärlden, samtidigt som jag vill det. Vill inte känna något som skrämmer mig.
I dagens tidning finns en insändare från en läsare som ägnar sig åt autoskrift. Han har skickat med ett meddelande från andra sidan som han fått i mars i år. Jag citerar delar av det.
 
" Ni måste lära er att leva i samklang med naturen och rätta er efter mattillgången. Ni vill ha allt men inte betala priset. Ni måste lära er att hushålla med jordens resurser. Be om hjälp att ändra människornas inställning. Andra sidan är redo att bistå med kraft och råd, bara ni ber om det. Lita inte på att era ledare ska klara detta på egen hand. Ni måste ha vårt stöd om det ska bli fred på jorden. Varje liten människa kan bidra genom sina böner och handlingar. Om ni inte gör något snabbt så riskerar jorden att råka ut för ett storkrig med förödande konsekvenser."
 
Så....jag ber DIG att tänka på detta!
Be om hjälp så att vi lär oss att dela på resurserna. Samtliga ledare i samtliga länder på jorden måste förstå detta! Du och jag kan hjälpa genom bön och handling.
Kärlek är ledordet!
 
 
...Haléns men inte allt var bra utan jag fick returnera lite. Men......den här tröjan behöll jag och jag älskar den!
 
 
 
Och egentligen skriver jag det här inlägget mest för att testa att pinga min blogg hos Haléns :-)
Alla är vi barn i början!
 
 
 
Det är så där skönt i kroppen när man kommer på vilka ens riktiga vänner är.
Jag vet idag vilka jag skulle vilja träffa alla samtidigt och festa och umgås med en kväll.
Det är dom i närheten.
Sen finns det dom jag aldrig träffat irl utan bara på twitter t ex och känner en stark samhörighet med.
Jag vill presentera alla dom härliga människorna för varandra och bara ha världens kärlekssammankomst!
Just nu ser jag på Kronprinsessans fördelsedagsfirande och jag fylls av kärlek bara av ett sånt program också :-)
Jag tycker verkligen om Victoria och Daniel och är helt säker på att Victoria skulle platsa väl in i min ovan nämnda kärlekssammankomst! <3
 Idag bloggar jag från bakluckan på min bil. Har rensat i livet både materiellt och mentalt. Vill sälja lite för billig peng. Men idag går det trööögt. Alla människor tycker redan att de har för mycket prylar. Kan inte klandra dom. Får se vad jag gör med sakerna....skänka bort kanske. 
Svårt att skriva på mobilen så jag fortsätter sen. 
 
 
Nu tror jag bestämt jag fick ordning på det!
Tyvärr var temat för bloggen som jag tänkt ha alldeles för svagt. Det var liksom svårt att läsa vad det stod. Såg suddigt ut allting. MEN vad gör det? Den här var snygg :)
Vi hörs!
...fast när jag ska försöka ändra min design så händer inget. Hmmm....försöker väl igen. Kanske händer något om jag loggar ut och loggar in igen. Jaa, såna funderingar har jag en vanlig onsdagkväll mitt i semestern. Idag har vi ätit glass och druckit kaffe vid Göta kanal. Ett mysigt sommarnöje. Idag slog det mig att jag aldrig varit vid Göta kanala vintertid. Undrar hur det ser ut. Säkert lika vackert men helt annorlunda.
Äntligen vill jag skrika! Äntligen har jag grunden till min blogg. Blogg som jag funderat på hela våren! Har haft och har så mycket funderingar och tankar som bara MÅSTE få komma ut! Nu hoppas jag det blir precis så intressant som det kan bli. Så både du och jag vill läsa mina inlägg. Hade tänkt skriva en presentationsruta om mig själv men hittar inte var jag kan göra det. Så jag ska fortsätta leta vidare här på sidan för att lära mig allt.
Jag ska inspirera mina medmänniskor till ett liv i kärlek. Kärlek till natur, medmänniskor och omvärlden i stort. Det är svårt så klart! Tränar VARJE DAG för att leva efter det själv. Snart så hoppas jag nå dit....Nej, inte hoppas! Snart når jag dit!! Det måste jag, det måste vi! Det där är mer invecklat än jag fattat själv, men lev i kärlek och du skall se själv. Peace and Love!