Man kunde tro att jag borde hinna med ett blogginlägg per dag denna veckan när jag har bara mig själv att sköta. Men icke....långa kursdagar och jag är helt slut när jag kommer "hem" till hotellrummet!
Det har hänt väldigt mycket sen i måndags, trots att det bara är onsdag idag.
Hotellet håller inte vad det lovar. www.kvillehotell.se har en uppenbart snyggare hemsida än vad verkligheten är.
Jag hade valt att bo i vandrarhemsrum med "risken" att någon mer skulle bo där. Men det lät inte som det var så troligt. När jag kom in på rummet var det en säng bäddad och överslafen på våningssängen var sparad till mig.
Det var inte det värsta. Det värsta för mig var att det var ett så litet rum så jag knappt kunde andas.
Jag har jättemycket packning med mig och när mina väskor var på plats kom jag knappt in i rummet.
Jag fick panik och började vandra av och an i hotellkorridoren. Var jättehungrig men kunde inte koncentrera mig på vad jag skulle äta. Kök med kokmöjligheter som jag trodde det fanns, fanns inte! Bara två mikrovågsugnar och rinnande vatten enbart på toaletterna i handfaten!!!!
Personalen går hem kl 18. Jag checkade in kl 17:45 så jag var lämnad ensam åt mitt öde.
Till slut ringde jag numret som stod på dörren och fick prata med en kille som sköter hotellet hemifrån fram till kl 21. Det fanns ett dubbelrum kvar och det gjordes om till enkelrum för mig. Ja, sängarna står kvar men priset är för enkelrum. Det blev ett par hundra kronor dyrare per natt men det var det helt klart värt!!
Det var en enorm lättnad att ha ett eget rum att gå in i.
Sitter just nu och ser på mästerkocken samtidigt som jag skriver.
 
Massagekursen går däremot väldigt bra. Jag har idag fått beröm som fick mig att sträcka på mig flera centimeter. För att vi ska bli jämna par när vi masserar varandra kommer det en redan färdigutbildad tjej och hjälper till. Jag masserade hennes ben och hon berömde mig och sa att jag var en naturbegåvning och att jag måste jobba med detta. Hon hade inget att anmärka på vid feedbacken och det känns ju så bra att ögonen tåras. Så himla stolt över det och ska aldrig glömma att hon sa så. Ska tänka på det när jag blir osäker och tapper modet ibland.
Taktil massage hade jag aldrig provat. Men det är en alldeles fantastisk metod. Den hjälper mot så mycket och är oerhört skön att ta emot. Mjuka smekningar utan hårda tryck. Jättebra för människor med värk i kroppen och för dom som har stressymptom. Barn, dementa, handikappade har också stor nytta av metoden. Den ger en kroppsuppfattning som man kanske inte ens vet om att man tappat. Den används bland annat på människor som drabbats av anorexia och den hjälper dom mycket.
Jag skulle kunna skriva massor men det är väl inte så intressant kanske. Den som vill läsa mer kan läsa på www.taktipro.se
Jag hoppas dessutom att du kanske blivit/blir så nyfiken att du vill prova och då är du hjärtligt välkommen till mig. Man kan massera hela kroppen eller bara välja en del av den. Jag får lära mig både framsida och baksida av kroppen plus händer, fötter, huvud, ansikte, armar och ben.

Vi hörs och ses!
 
Ljus och kärlek
<3<3<3<3<3<3
 
 
Självklart är människan märkvärdig, något alldeles otroligt märkvärdig. Det finns nästan inga gränser för vad vi kan göra och åstadkomma med våra liv. Men....att tro att du klarar dig allt alldeles på egen hand vore förmätet.
Vi har så mycket härlig hjälp från dimensioner vi inte ser men som finns där. Du har en egen guide som hjälper dig i livet och att bli medveten om din guids närvaro är något av det största. Änglarna finns också där till din hjälp hela tiden. Det är bara att be dom om hjälp.
Men du måste be dom om hjälp just i det ögonblick du behöver hjälp. De agerar väldigt mycket a la minuite! :-)
Jag har hittat en ny favorithemsida. www.zoeland.se
Zoe är en förebild! Lär av henne!
 
Jag har så mycket idéer om vad jag ska skriva här. Men idéerna tenderar att komma när jag sitter i bilen och sen försvinner dom lika snabbt. Men nu harni fått en liten bit de tankar som snurrar och finns i mitt huvud,
 
Jag har idag varit på nyföretagarcentrum och fått mig lite inspiration till livs. Nästa vecka är det massagekurs som gäller och efter det är du välkommen hem till mig på massage, alternativt att jag kommer till dig med min massagebänk och mina händer. Taktil massasge är det jag ska lära mig först. Avstressande och lugnande för hela kroppen. Titta gärna in på www.taktipro.se
 
På återhörande!
 
Ljus och kärlek <3
taktil massage, änglar,
Nu skäms jag för jag varit så dålig på att skriva här på ett tag.
Just nu är jag kanske för trött för att komma med stora och smarta ord. Men jag kan i alla fall höra av mig.
Idag har jag sjungit på lilla Sigrids dop. Jag är stolt moster till världens sötaste tjej (ja förutom mina egna barn så klart ;-) )
Jag är nu hennes fadder och sjöng en liten sång på dopet. Det blev uppskattat och det var ju bra.
Stefan däremot fick tillbringa eftermiddagen och kvällen på jouren och akuten.
Han var med i kyrkan och hade sen tid på jourcentralen. Därifrån blev han skickad till akuten. Problemet var/är hans finger som han fått ett sticksår i och ätit penicillin för. Det var nästan bra men så bet katten rätt i sårskorpan igår och det blev irriterat igen. Stelt, rött och varigt finger. 
Operationen var nära men läkaren nöjde sig med dunderkur av antibiotika.
Hoppas det blir bra nu. För det var så trist att han missade dopfikat.
Bara en vecka kvar tills jag ska åka på kurs i Göteborg och vara ifrån barnen i en vecka. Det känns så jobbigt så det vill jag alls inte tänka på just nu.
Näpp, orkar inte skriva mer nu. På återhörande.
 
Ljus och kärlek! <3
Livet är bättre just idag. Men det går upp å ner jämt. Jag har nu fått hem kläderna som jag är återförsäljare för och har ägnat stora delar av dagen åt att packa upp dom och prismärka dom. Det är ett riktigt segt jobb. Det går bra i början men det tar sån tid. Det ser inte ut att vara så många plagg i kartongen men det liksom förökar sig hela tiden. Kläder kan onekligen bli platta, framförallt sommarkläder.
Nu är det gjort. Kläderna hänger i klädkammaren och väntar på mina öppna hus! Du kommer väl?
Det är riktigt fina kläder och häftiga färger i vår och sommar!
 
Nu är det dags att kolla igenom en påse med fina tjejkläder som Amanda fick av min fina vän! Ska se om det är något jag vet direkt att jag inte kommer använda pga fel storlek vid fel årstid eller liknande. Det är skoj med kläder men det tar tid!
 
I helgen fyller vår minsta busunge 2 år!!!! Men vart 17 tog dom åren vägen. I tid känns det som det bara gått 1 år sedan hon föddes. I händelser känns det som det gått en livstid sedan hon föddes.
Men 2 år är det alltså! Ja, det är en bestämd liten dam som vet vad hon vill och som ingen sätter sig på i första taget.
 
Ljus och kärlek!
<3 <3 <3 <3 <3
Jag mår så skitdåligt idag. Inget jag kan gå in på men det känns verkligen inte bra. Kan inte koncentrera mig på något och sitter bara och glor i datorn och ut genom fönstret. Disken överhopas på diskbänken, lillan behöver sova och kanske vill barnen ha mat också. Shit, jag funkar verkligen inte just nu. Det beror på ett par olika saker tror jag. Men den värsta anledningen är inte hormonerna som far runt i kroppen utan det andra. Hur i helsicka ska jag orka ta tag i detta när det inte tas på allvar från det andra hållet!! Giv mig styrka!!
 
Ljus och kärlek <3
Livet är en berg- och dalbana, eller som Ronan Keating sjöng - Life is a roller coaster ;-)
Just nu är det så oerhört mycket som hänger i luften och så mycket som händer (tycker i alla fall jag)
Det ska i alla fall bli fantastiskt spännande att se var allt landar. Försöker tänka på att det nu är dags att verkligen aktivt använda sig av attraktionslagen för att försöka få det som man vill.
Just idag är jag så otroligt trött! Är stressad av allt som händer och som jag har att tänka på så jag kan inte sova så bra. Det är jobbigt, jättejobbigt! För nu är jag trött ända in i märgen.
Fick precis erbjudande om att tillbringa ett par timmar med en god vän i hennes nya hem. Och sånt är jobbigt för jag vill verkligen men just idag känner jag att jag är på väg i säng. Måste bara försöka sova ikapp för imorgon blir det tufft. Eller ja, tufft och tufft, men jag har mycket att göra. Har snart ett 2-årskalas och det ska bakas lite bland annat.
 
Ljus och kärlek! <3