Varför stressar vi egentligen? Vad är det vi är ute efter? Vi kommer alla från samma ställe och är alla på väg åt samma håll mot samma mål. Med alla menar jag just ALLA! Ingen skillnad på kungen eller tiggaren på gatan. Om befolkningen på jorden bestämmer sig för att skruva ner hastigheten en aning så blir vi alla mer fridsamma och harmoniska. Det sprider sig och kärlek och fred kan spira. Tycker du det låter storslaget, dumt och naivt. Men tänk på det lite. Jag har nog faktiskt rätt. Varför stressar du på jobbet? Jo för att tillfredsställa någon annan som i sin tur stressar för att tillfredsställa sin chef. Om vi alla började ändra fokus till att i första hand tillfredsställa oss själva och våra behov så blir det MYCKET lättare att skapa ett lugnare samhälle. Och nej, det är inte egoistiskt att sätta sig själv i första hand. Tvärtom. Hur ska du kunna älska och ta hand om dina medmänniskor om du inte mår bra med dig själv?!

Ljus och kärlek! <3

Igår var en bättre dag. Tänker mig att idag blir minst lika bra. Jobbar och jobbar för att tränga undan de dystra tankarna som är starka och gärna vill få fäste. Vädret är dystert idag också. Därför gäller det att kämpa extra hårt. Måste hålla modet uppe för att något eller båda jobben jag sökt blir mina. Det vore underbart. Du får gå in och titta på www.storytel.se/talangjakten. Där kan du rösta på mig om du tycker jag ska få chans att läsa in en ljudbok. Om du inte hittar mig bland deltagarna så kommer jag kanske dagen efter i nästa grupp som går att rösta på. Så kika in varje dag. Jag behöver din röst för att ha en chans att få jobbet. Annars är det kört. Ha en bra dag.

Ljus och kärlek <3

Det går verkligen upp och ner. Idag verkar vara en dag när jag lätt hamnar där nere men med snabba tankar lyckas hamna där uppe igen. Åtminstone hänger jag på kanten och ser ljuset lite.
Har blivit så taggad att söka en ny sorts jobb och när jag gjort det kommer ni märka det här och på facebook och på twitter. Då ska ni få lyssna på mitt arbetsprov. Det gjorde mannen igår och han berömde mig så jag växte flera centimeter.
Nu är det bara bankkontot som ska bli lite fylligare så jag klarar månadens utgifter så blir jag ännu lugnare. Men detta förmörkar min himmel något för tillfället. Tur man har underbara föräldrar! <3
Vet inte vad jag ska skriva mer. Men jag återkommer snart hoppas jag.
 
Ljus och kärlek! <3
Livet ter sig tämligen svart just nu. Har väl egentligen en ganska ljus tillvaro, riktigt ljus. Men jag kan inte känna det. Jag har tappat bort mig själv alldeles och det är fruktansvärt!
Jag isolerar mig totalt och vill massor och ändå ingenting. Inser att jag borde träffa folk och umgås men orkar och vill helt enkelt inte! Jag är slut som människa känns det som. Börjar till och med tappa livsgnistan och det har aldrig hänt mig förut. Vet att jag behöver hjälp och jag är väl på gång att ta tag i det. Men jag orkar liksom inte det heller. Jag tänker gå till en homeopat för att rensa ut skiten ur kroppen för gott. Men det kostar pengar. Pengar jag just nu inte har för att jag sjabblat bort mig med försäkringskassan och inte vet när jag kommer få min första sjukpenning. Det är så oerhört störande eftersom vi för tillfället har stora kostnader för saker och ting också. Det verkar meningen att jag ska ner i det djupa mörka hålet och jag hoppas det är meningen att jag ska vända där och inte bli kvar.
 
 
Ljus och kärlek till mig själv och till dig!
Jag har gått in i en vägg. Eller ja, inte en betongvägg utan snarare en masonitskiva. Men det känns ändå. Jag har länge befunnit mig balanserande å en skör lina. När linan nu kapats tillräckligt många gånger så kunde jag inte laga den igen. Jag föll handlöst och nuär jag sjukskriven från min arbetslöshet ett tag. För det är just arbetslösheten jag kan ta ledigt ifrån och vila ifrån. Men det behövs och känns som en välbehövlig paus. Arbetet med att vara mamma och fru finns kvar. Dessutom vill jag inte sluta massera. Det orkar jag och det ger mig så mycket fantastiskt. Så det kommer bli bra även om det just nu är många hål att krypa upp ur. Idag fick vi dessutom en vattenläcka i tvättstugen så nu är väggen där uppriven och imorgon ska jag ringa försäkringsbolaget. Får en "ny" tvättstuga på köpet men vet inte om vi behövde detta extrajobb just nu. Fast det gör man väl kanske aldrig.
Nu har ni i alla fall fått en liten förklaring till varför jag inte skrivit på väldigt länge! Hoppas komma in i en bättre skrivperiod nu. Vi hörs!
 
Ljus och kärlek ! <3