...Flera fel I förrförra inlägget och skyller dom på autocorrect i telefonen. När man blir inspirerad med text som flödar är det lätt att missa att några ord inte blir de som man tänkt för att telefonen strular.

Ljus och kärlek <3

Så heter förra inlägget så klart!!

Nu var det över. Två dagar i huvudstaden är till ända. Så glad för de tillrop jag fått på både Facebook och Twitter. Det betyder mycket att veta att ni tycker det är kul när jag får vara med om något annorlunda. Livet ska innehålla såna här små äventyr. Så tråkigt det vore om allt rullade på i samma spår hela tiden. Det kostar på, både pengar och tid och psykiskt för mig. Men det är så värt det!! Allt som gör mig till en mer nöjd människa är värt massor. Jag hoppas du ser in i ditt hjärta och lever DITT liv. Inte någon annans. Vad vill DU göra? Vad är viktigt för DIG? Man har alltid människor i sin närhet som man måste ta hänsyn till. Men i det stora hela måste man följa sitt hjärta!! Annars blir livet ändå inte bra.
Jag hade en fantastisk om än oerhört regnbågens kväll på allsångens twitterbänk. Det var lite för blött för att kunna twittra fullt ut. Men det var roligt!! När man vågar ta språnget träffar man så många intressanta människor. Och vet du, det finns alltid en mening med att vi träffar just de människor vi träffar. Det är en oerhört intressant och kittlande tanke. Jag funderar ofta över meningen med mina möten.
Efter allsångsprogrammet blev det allsångskorv och mingel backstage med artisterna. Sånt gillar jag!! En sån ytlig sak som att få byta några ord med Måns Zelmerlöw och ta honom i handen gör mig riktigt lycklig. Jag gillar den killen på alla sätt. Tycker han är en multitalang och dessutom oerhört snygg. Sen blev jag inbjuden till ljudbussen för att träffa en annan trevlig kille. Henrik, min gamla klasskompis och numera vän jag träffar alltför sällan.
Så, ta nu en resa in i dig själv! Hitta vem du är och vad du vill. Låt inte omvärlden och dina närmaste styra dig!

Ljus och kärlek!!

...i mitt liv just nu känns det som!
Det har nu äntligen blivit dags att rösta på mig i storytels talangjakt för ljudboksinläsare.
Gå in på www.storytel.se/talangjakten så hittar du mig där och kan rösta JA på mig :-)
Det krävs över 400 röster där minst 50% är positiva för att jag ska få chans att läsa in en bok!
 
Jag vill verkligen få chans att göra detta så jag hoppas på dig och din röst!
 
Ljus och kärlek <3
storytel,
Japp, så var det äntligen officiellt. Det där jag skrev om förra veckan som jag var så glad för. På tisdag blir det verklighet. Då ska jag nämligen sitta på den så kallade twitterbänken på allsång på skansen. Ja, det kanske inte verkar så märkvärdigt för en del men för mig känns det riktigt roligt. Twittervärlden är stor och jag har skaffat mig en hel del följare och jag följer ännu fler själv. Vi är ett enormt nätverk och vi är som en stor familj. Låter det fånigt? Ja men jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig annars. Twitter är viktigt för mig. En viktig ventil där jag får rådfråga, spy galla, prata av mig, vara lycklig och ledsen och får respons ibland och ibland inte. När man får respons får man så mycket kärlek och uppmuntran av människor man aldrig träffat i verkliga livet och ändå har så mycket gemensamt med. Det är härligt!
Jag ska i alla fall träffa 3 av de där twittrarna på tisdag och vi ska få sitta i direktsändning och twittra. Efteråt är vi inbjudna backstage och träffa Måns och alla artister samt äta den obiligatoriska allsångskorven!! För mig är det helt fantastiskt kul.
Något ännu mer fantastiskt är att jag får återvända till Stockholm och träffa några vänner och vara på lite ensamsemester! Inte helt fel! Är säker på att resten av familjen tar hand om varandra galant.
 
Ljus och kärlek <3
allsång, twitter,
Jag har fastat! Två dagar den här veckan har jag livnärt mig på max 500 kcal. Och i sanningens namn så har jag fått i mig max 200 kcal. Jag var tvungen att prova och det gick så förvånansvärt mycket bättre än jag trott.
Men att äta är något jag gör mycket för nöjes skull. Att ta en kopp kaffe och en liten kaka till är ju mysigt och trevligt oavsett om jag gör det själv eller med någon annan. Att äta en frukt när jag är sugen och framförallt äta frukost! Det passar mig med 24-timmars fasta för jag vet att jag får äta frukost "imorgon igen" när jag fått hoppa över en dag. Jag har "fuskat" lite kanske. Har nog inte blivit 24 timmars fasta egentligen utan så där 22-23. Men det är ändå bra gjort av mig. Jag är nöjd med det som start.
Det kommer bli lättare sen när semestern är över. Jag bakade kaka igår på fastande mage. Gissa om jag längtade efter att få smaka den på kvällen. Den var supergod :)
Vågen visade i morse 4 kg mindre än vad den brukar göra på morgonen. Inte vet jag om det är fastan och inte är jag säker på att det kommer hålla i sig över helgen. Men målvikten är på gång och jag hoppas kunna gå ner ännu några fler kilo än mitt första mål. Då kanske jag äntligen kommer trivas med min kropp lite bättre.
 
Nu sitter jag här och väntar på att få äta frukost för jag är jättehungrig. Men kom på att jag skulle ta min homeopatmedicin och då bör jag göra det med magen tom och sen vänta en halvtimme så det hinner sprida sig i kroppen. Jag mår mycket bättre av den men skulle ändå behöva en starkare sort så det ska jag få när homeopatens semester är över.
 
Ljus och kärlek! <3
5:2,
Livet går synnerligen uppåner! Men det vet ni väl alla om så klart. Ibland är det dock extra tydligt. Idag har varit en sån dag. Just nu så har jag lyckopirr i kroppen av en anledning jag ännu inte kan avslöja. Det kommer i slutet på nästa vecka.
Ingen idé att ni pressar mig för jag har tystnadsplikt :-)
Överhuvudtaget känns det uppåt just nu. Vet att det kan ändra sig imorgon men tänker försöka så det inte gör det.
Det konstiga är att när jag fick en uppåtkurva så verkar mannen fått en skarpare nedåtkurva än vanligt. Usch va trist när han får pms. Så tråkig att ha å göra med.
Imorgon ska jag träffa två twittrare och dricka lite rosé och skvallra. En har jag aldrig träffat förut och en är jag nära vän med. Ska bli skoj!
Twitter är ett härligt socialt nätverk där alla är inkluderade! Det är så underbart! Alla möts där under samma förutsättningar och ingen har någon förutfattad mening om någon anna. Nu generaliserar jag men i mitt nätverk är det så i alla fall. Nej, nu ska jag besöka sj.se innan det är dags att söva två trötta barn.
 
Ljus och kärlek! <3
inkluderad,
att jag bara går och tänker på såna där djupa filosofiska saker. Ja på ett sätt gör jag det men det är mer så att det är ett sätt att leva och jag har det med mig jämt.
Men nu håller jag på och packar för en liten endagstripp till Smögen imorgon. Det är något helt annat det. Vi firar bröllopsdag och det är inte därför vi åker dit. Men när vi bestämde att åka imorgon så kände jag att det passade rätt så bra.
Men jag har en tendens att packa för mycket. Den vanan verkar dock inte gå att bryta. Är nog en livsstil det också.
 
Funderar över människor man umgås med. Vad händer ibland? Det blir jättelånga uppehåll i "umgåsandet". Vet inte ens när en av mina bästa vänner har semester! Hoppas vi hörs och ses snart så vi får uppdatera oss om livet.
 
Idag har mannen fått besked om ett nytt jobb fast hos samma arbetsgivare. Han vägrar säga att han fått nytt jobb för han har minsann inte skrivit på än. Men jag säger att han har det. För om de ringer och pratar i en timme med honom i telefonen och är överens när de lägger på så anser jag att det är klart! Jag tycker det är kul! Önskar jobb åt mig själv också men vet även att det blir en rolig utbildning om det inte blir jobb! Om nu bara någon köpare hittar vårt hus också så är framtidslyckan snart i hamn!
 
Ljus och kärlek!! <3
Smögen,
Tänkte blogga lite om bra och viktig saker. Men så hade jag så mycket i huvudet jag ville säga och nu när jag sitter här kan jag inte riktigt sortera mina tankar.
Det känns som att livet faller på plats och det är skönt men det går förfärligt sakta.
Jag kommer till insikt med saker sakta men säkert. Vad vill jag, vem är jag? Undrar hur jag ska realisera det  där jag vill bara. Det där som jag är bra på!
Idag hörde jag en alldeles fantastisk kvinna på radion. En kvinna jag lärt känna via twitter. Ja, lärt känna och lärt känna. Hon märks där och jag följer henne och hon är fantastisk. Hon heter Camilla Näslund.
Det hon slåss för i vårt samhälle är sånt som jag också vill slåss för i stort och göra mig hörd för på fler ställen än i hemmet. För här får jag inte mycket gehör för det jag vill ha sagt. Då blir man lite modstulen och tror inte att någon är intresserad av att ändra sitt liv. Men det finns säkert fler än jag tror som vill det. Titta vem Camilla är på http://www.finest.se/userBlog/?uid=38622. Läs också ännu mer på www.nosugaradded.se.
 
När jag hade hört Camilla på radion så blev jag ännu mer säker på att jag också vill nå ut så som hon. Nå ut med mina budskap för att alla ska kunna förändra sitt liv och må bättre. Slippa bli sjuka och slöa och tröga. Vi är gjorda för att använda hela vår kapacitet och våra kostvanor är en stor del i att vi idag inte är kapabla att göra det. Vi blir tröga och slöa av det vi äter. Även om du tror att du äter bra så kanske du inte gör det. Den största boven heter SOCKER!! Socker finns i så mycket mer än kakor , godis och läsk. Kolhydrater är en sockerart som har samma effekt. Kolhydrater är bröd, potatis, pasta m.m
Laktossocker är inte heller bra för oss alla. Laktos finns i vanlig fil, mjölk och yoghurt.
 
Det finns också en ny livsstil som kallas periodisk fasta. Något jag laddar för att börja med. Men är lite rädd att min för tillfället obalanserade kropp inte ska reagera så bra på det. Så första ska jag äta färdigt mina homeopatmedel.
Vid periodisk fasta så får du äta max 500kcal per dygn om du till exempel fastar 2 av veckans 7 dagar. Så kallad 5:2 fasta. Under 24 timmar är det flytande föda som gäller. Kaffe, the, buljong. Och som sagt max 500 kcal på de 24 timmarna. Det har visat sig ha väldigt bra hälsoegenskaper att fasta så. Tänk om vi alla kunde börja med detta. Då skulle vi alla bli piggare, friskare och lättare. Vi skulle förmodligen inte vara lika hungriga när vi väl får äta och då skulle vi inte behöva köpa lika mycket mat. Vårt matkonto skulle minska och troligen skulle vi bli mer kritiska till vad vi sätter i oss och köpa bättre mat. På så sätt skulle de som tillverkar och säljer mat behöva ändra sig också och sälja det som vi kunder efterfrågar. Ni ser vilken bra effekt det skulle bli! Då kan vi snacka om att konsumenten börjar styra istället för som det är nu, att producenterna styr vad vi ska äta. De stoppar konstigheter i maten som gör att vi vill ha mer och mer och mer så vi ska köpa mycket. Följden blir att vi blir tjocka, feta och mår dåligt på många andra sätt. Även om vi inte är tjocka så mår våra hjärnor och hjärtan inte bra av fel mat. Vår kropp jobbar ständigt för att må bra och vara på topp. Så vi ska väl försöka göra den till viljes och vara snälla mot den tycker jag. Det är den som bestämmer hur länge du kan stanna i jordelivet och om du inte är snäll mot den så ökar risken att ditt jordeliv blir kort.
 
Nu blev det ett djupt slut men jag vill väcka tankar. Väcka såna tankar hos dig som ofta finns hos mig! Det är viktigt för mig att du förstår och tar hand om dig!
 
Ljus och kärlek! <3
 
Camilla Näslund, Nosugaradded,

Mannen har fått semester i 6 veckor, snart bara 5. Jag väntar svar från en anställningsintervju och har varit på ett framgångsrikt möte hos en homeopat. Nu ska det bannemej vända allting. Pengar ska komma in, jag ska må bra och vi ska sälja huset så vi får uppfylla vår dröm. Efter anställningsintervjun har jag funderat över vad jag vill med mitt liv igen. Det är dags att hitta mig själv. Men det är sååå svårt. Jag vet hur jag vill att mitt liv ska se ut men inte hur jag ska kunna tjäna mitt uppehälle på det än. En av mina sysslor vill jag ska vara det jag gör nu, skriva. Det går att tjäna pengar på blogg och krönikor vet jag. Men jag vet inte hur. Det är nog dags att sätta sig vid ett vattendrag och meditera. Det ska ge mig viktiga svar har jag lärt mig. Ska försöka hitta ett bra vattendrag bara.

Ljus och kärlek <3