Jag har skrivit om det förut men fått det aktualiserat igen. Jag tänker inte skriva jättemycket utan låta dig läsa själv. Fluor (och säkert väldigt mycket annat som finns i vårt samhälle) är inte helt hälsosamt för oss. I artikeln som jag bifogar kan du läsa varför.
Att tro att de största och hittills mest betrodda källorna som livsmedelsverket, läkare m.fl m.fl skulle berätta allt och berätta sanningen för oss är dumt. Lita till din egen förmåga att fatta beslut om vad du stoppar i dig och tvättar dig i. Var källkritisk oavsett källa! Här är i alla fall en källa som är sann för mig och snart även för dig hoppas jag.
Bland annat står det om hur fluor var svårt att bli av med så därför kom man på ett sätt att få oss människor att konsumera det och hittade på en historia om att det är bra för oss.
So, read it and weap!
 
Ljus och kärlek! <3
 
http://sourze.se/2008/11/07/vad-din-lakare-inte-berattar-for-dig---del-1__67372#.Um5ilBBhszx
 
 
fluor,
I helgen har jag masserat mina närmaste igen. Det var längesen och jag kände mig ringrostig. Småfel gjorde jag men inget som den som låg på bänken märkte. Däremot var det uppskattat som vanligt. Att ha den förmånen att kunna använda mina händer för att få andra människor att må bättre ser jag som oerhört positivt och jag känner mig priviligerad.
Jag bör inte massera flera personer direkt efter varandra. Min egen kropp orkar inte det för tillfället. Fast det ser jag inte som några stora problem.
Händerna brinner  och jag blir oerhört varm direkt när jag börjar massera, även om jag innan är kall om händerna.
Jag har förändrat och förnyat min hemsida för att den ska vara anpassad till nuläget i mitt liv. Är du intresserad av taktil massage så ta en titt där.
www.malinneas.vpsite.se
 
Ljus och kärlek <3
 
taktil massage,
Torsdagen den 3 oktober blev jag intervjuad av radio Skaraborg i direktsändning. Var förberedd på att de ville prata med mig om pendling eftersom vi varit i kontakt med varandra innan. Men....direktsändning var det ingen som sagt något om. Jag och reportern hade avtalat tid utanför resecentrum just när mitt tåg kom från Jönköping. När hon avslöjade direktsändning såg hon mina rädda ögon men lugnade mig. Och det gick sen över förväntan bra. Vill du lyssna så gå in på www.sverigesradio.se/Skaraborg Välj sen programmet P4direkt den 3 oktober kl 15. Ca 17 min in i programmet kommer min intervju. 

Ljus och kärlek <3